Her om dagen så jeg et tvprogram der de lagde chilli con carne. Inspirert av dette og de indigriensene jeg hadde tilgjengelig valgte jeg å finne på min egen «chilli con» rett. Med kylling i en suppevri.
Jeg lover deg at det ble himmelsk godt- men for de litt mer sarte vil jeg anbefale å kutte ned på mengden chilli og spisskum. Jeg synes suppa ble perfekt, men flammene sto ut av ørene på Mats 😉
Chilli con Chicken soup:
1 løk
2 chilli
3\4 fedd hvitløk surres litt i panna
Tilsett 1 boks hermetiske tomater \ hakkede tomater.
1 terning hønsebuljong og 5 dl vann.
1 ss spisskum
1 ts pepper
Kok opp og la koke i 5 min.
Tilsett kylling. Jeg hadde en hel grillet kylling (tok av skinnet) som jeg delte i biter:
Ta så i:
1 box kidneybønner
1 stor gullerot
ca en halv brokkoli
litt solmodne tomater
en liten boks mais
5 dl vann
Kok opp og la det småkoke i ca 20 min.
Serveres med masse vann (!) og brød.
Utolig godt!
Mmmm, så godt ut!